Promotieplatform Leek

Marco Schuitmaker in de Feesttent

Marco Schuitmaker in de Feesttent

Op maandagmiddag 29 mei zal zanger Marco Schuitmaker optreden tijdens Feestcafé Live in de Feesttent naast de kermis tijdens het Pinksterweekend in Leek. Schuitmaker, bekend van zijn gigantische hit "Engelbewaarder", zal zijn fans trakteren op een energiek en onvergetelijk optreden.

Met zijn unieke stemgeluid en charismatische persoonlijkheid weet Marco Schuitmaker iedere sportevenement, kroeg en festivalganger mee te nemen op een muzikale reis. Hij is momenteel een van de meest populaire Nederlandse zangers en zijn boekingen stromen binnen.

Hoewel hij in het verleden diverse nummers heeft uitgebracht, kan geen enkel daarvan tippen aan het succes van de herschreven versie van "Engelbewaarder". Het levenslied ging viraal op het social media-platform TikTok en staat ondertussen al wekenlang in de Top 40. Op Spotify is het lied op het moment van schrijven bijna 12 miljoen keer gestreamd.

Mis het optreden van Marco Schuitmaker tijdens Feestcafé Live op maandagmiddag niet! Kom naar de Feesttent naast de kermis tijdens het Pinksterweekend in Leek en geniet van een geweldig feestweekend vol muziek, dans en gezelligheid. De entree is gratis.

Evenementinfo

maandag 29 mei 2023