Promotieplatform Leek

Informatiemarkt Alzheimercafe

Informatiemarkt Alzheimercafe

Dementievriendelijk Westerkwartier en Sociaal Werk De Schans organiseren op dinsdag 13 juni een Informatiemarkt tijdens het Alzheimercafé in De Schutse aan het Oldenoert 32 in Leek.


Het Alzheimercafé is een maandelijkse bijeenkomst voor mensen met dementie, hun mantelzorgers en andere belangstellenden, waarin informatie en ervaringen worden gedeeld. Deze Informatiemarkt is speciaal gericht op mantelzorgers van mensen met dementie én op mensen met dementie zelf. Uiteraard zijn andere belangstellenden ook van harte welkom. De zaal is open vanaf 19.00 uur.


Op de Informatiemarkt zijn diverse informatiestands aanwezig van verschillende organisaties en instellingen. Zij kunnen u als mantelzorger, persoon met dementie of andere belangstellende wijzen op de mogelijkheden voor ondersteuning op het gebied van zorg, welzijn en wonen. 

Heeft u als persoon met dementie of als mantelzorger vervoer nodig naar De Schutse? Geen zorgen, Stichting Ouderenvervoer Leek biedt gratis vervoer aan en haalt en brengt u graag. Bel hiervoor naar telefoonnummer 0594-512334.

Als mantelzorger bent u van onschatbare waarde voor uw naaste met dementie. Wij willen u graag ondersteunen en hopen u dan ook samen met uw naaste of als belangstellende te mogen begroeten tijdens het Alzheimercafé op 13 juni.

Evenementinfo

dinsdag 13 juni 2023