Promotieplatform Leek

Cultuurmarkt Westerkwartier in festivalsfeer

Cultuurmarkt Westerkwartier in festivalsfeer

Zaterdag 2 oktober kan iedereen komen meegenieten van wat de kunst en cultuur in het Westerkwartier zijn inwoners te bieden heeft. Dan is de eerste Cultuurmarkt Westerkwartier in festivalsfeer, op het terrein en in de gebouwen van Museum Nienoord te Leek.

Groot aanbod
Met een aantal samenwerkingspartners wordt een festival opgezet voor amateur- en professionele kunst uit de regio. Verenigingen op het gebied van muziek, zang, dans, beeldende kunst, fotografie en dergelijke presenteren zich in een stand of met een optreden. Het aanbod van regiotheaters, musea, kleine podia en galerieën wordt onder de aandacht gebracht. Ook cursussen en workshops op het culturele vlak worden aangeboden. Voor kinderen zijn er speciale activiteiten. Natuurlijk is er aandacht voor de streektaal en treden regionale artiesten en auteurs op.

Uitnodigingen
Binnenkort ontvangen alle culturele instellingen -verenigingen en stichtingen een uitnodiging om deel te nemen aan de Cultuurmarkt, die op 2 oktober tussen 11.00 en 17.00 uur plaatsvindt. Belangstellenden kunnen ook zelf contact opnemen met de organisatie via e-mail: info@museumnienoord.nl

Evenementinfo

zaterdag 2 oktober 2021