Promotieplatform Leek

9e Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit 2023

9e Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit 2023

Op zondag 28 mei 2023 vindt de 9e editie plaats van de Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit, die wordt gehouden op het terrein van Landgoed Nienoord in Leek. De rit is ongeveer 90 km lang en biedt deelnemers de gelegenheid om met hun oldtimers van minimaal 25 jaar oud door de prachtige omgeving van Leek en omstreken te rijden. Verschillende mooie en bijzondere oldtimers van soms meer dan 100 jaar oud zullen deelnemen aan de rit.

Deelname aan de 9e Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit Leek is mogelijk voor auto's van ten minste 25 jaar oud en wordt georganiseerd in samenwerking met Sportcentrum Leek en Oldtimer & Classic Beurs. Vanaf 10:00 uur op Pinksterzondag verzamelen de klassieke en oude auto's zich op het terrein bij de borg op Landgoed Nienoord. Om 11:00 uur vertrekken de voertuigen voor hun eigen rit door de omgeving van Leek. Na de rit zullen alle voertuigen tussen 14:00 en 15:00 uur terugkeren op de borg, waar het publiek de mogelijkheid heeft om ze van dichtbij te bewonderen.

Deelnemers aan de rit kunnen zich vooraf aanmelden bij de borg, waar ze worden verwelkomd met koffie en koek. Tijdens de rit wordt er een koffiepauze ingelast en bij terugkomst worden alle deelnemers getrakteerd op een lunch. Het publiek kan ondertussen gratis genieten van de mooie oldtimers en klassieke auto's op het borgterrein.

Het belooft een gevarieerd evenement te worden met diverse deelnemers, waaronder mooie Amerikanen, sportwagens en vooroorlogse voertuigen. Bezoekers kunnen zich vergapen aan de prachtige auto's bij de start en vertrek van de rit. Het Grand Café Borg Nienoord is ook open voor een hapje en een drankje op een van de fraaie terrassen.

Voor meer informatie over de 9e Oosterheerdt Pinkster Oldtimerrit 2023 en inschrijving, kunnen geïnteresseerden terecht op de website www.oldtimerleek.nl. Ook is het mogelijk om contact op te nemen met de organisatie via info@oldtimerleek.nl of telefonisch op 06-10568935.

Evenementinfo

zondag 28 mei 2023
10:00 uur