Activiteiten in Leek

De leukste activiteiten in Leek vind je hier! 
Wil je iets leuks doen, maar weet je nog niet wat? Wij hebben de activiteiten voor je verzameld. 

Ontdek de leukste activiteiten in Leek op Leuk Leek! Wij zijn het platform dat alle publieksactiviteiten in Leek verzamelt en met jou deelt. Of je nu op zoek bent naar een gezellig dagje uit met vrienden of familie, of juist wilt ontspannen in de natuur, wij hebben de perfecte activiteit voor jou.

Met ons platform, Promotie Platform Leek, willen we Leek op de kaart zetten als een bruisend winkelgebied en een fantastische plek om te recreëren. Door alle betrokken partijen, zoals het centrum en Landgoed Nienoord, met elkaar te verbinden, willen we Leek nog aantrekkelijker maken voor zowel de inwoners als de bezoekers van onze gemeente.

Op onze website vind je een uitgebreide agenda met alle activiteiten in Leek. Van festivals en markten tot sportevenementen en tentoonstellingen, er is altijd wel iets te doen in Leek. En dankzij ons platform profiteren de verschillende activiteiten nu nog meer van elkaar, waardoor je gegarandeerd een onvergetelijke dag beleeft in Leek.

 

Gebruik foto's en teksten

Wij willen jullie graag informeren over het gebruik van afbeeldingen en teksten op onze website. De informatie die wij op onze website delen, wordt ons toegestuurd en wij gaan er vanuit dat de gebruikte teksten en afbeeldingen rechtenvrij zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan verzoeken wij je vriendelijk om contact met ons op te nemen, zodat we de afbeelding zo snel mogelijk kunnen aanpassen.

Als platform begrijpen we dat het belangrijk is om de auteursrechten van fotograferen te respecteren. Omdat we echter niet altijd kunnen achterhalen waar een afbeelding vandaan komt, vragen we je om een beetje geduld en begrip als we de bron niet direct kunnen vinden. We zullen in elk geval direct actie ondernemen nadat we een melding hebben ontvangen.

We willen benadrukken dat dit platform geen winstoogmerk heeft of commerciële doeleinden nastreeft. Het is een plek waarop we activiteiten delen die in Leek en omgeving worden georganiseerd. We ondersteunen de organisatoren door een extra platform te bieden waarop ze hun activiteit kunnen promoten in een overzichtelijk overzicht.

Wij hopen dat jullie begrip hebben voor onze werkwijze en dat we samen kunnen genieten van alle leuke activiteiten die in Leek en omgeving worden georganiseerd. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website.

>