Promotieplatform Leek

Evenement aanmelden

Organiseer jij of je club, vereniging, bedrijf of organisatie een evenement of activiteit dat voor iedereen toegankelijk is? Natuurlijk wil je dan dat je evenement of activiteit op Leukleek.nl komt te staan en zo een groter publiek bereikt! 

Meld je evenement of activiteit snel aan zodat wij deze voor je kunnen delen.

Het platform is bedoeld als paraplu, overkoepelende organisatie. Als we alle activiteiten beter op elkaar afstemmen hebben zowel organisatoren als het publiek daar voordeel van. Door samen te werken kunnen wij elkaar versterken. 


Aanmelden

Wij maken gebruik van een selfservicemodule waarmee je zelf je evenement aanmeldt. Dat kan in een paar simpele stappen. Vul de gegevens hiernaast aan en je krijgt van ons een bevestiging wanneer je evenement geplaatst wordt.

Het maakt niet uit of je een kleine braderie organiseert, een wandeltocht of een concert met een topartiest voor duizenden mensen: evenementen van alle groottes zijn welkom op Leukleek.nl.

Voorwaarden
Je evenement moet uiteraard plaatsvinden in Leek en voor iedereen toegankelijk zijn. 

 Belangrijke info over het gebruik van afbeeldingen en teksten op Leuk Leek

De informatie die wij op onze website delen, wordt ons toegestuurd en wij gaan er vanuit dat de gebruikte teksten en afbeeldingen rechtenvrij zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan verzoeken wij je vriendelijk om contact met ons op te nemen, zodat we de afbeelding zo snel mogelijk kunnen aanpassen. Als platform begrijpen we dat het belangrijk is om de auteursrechten van fotograferen te respecteren.

Omdat we echter niet altijd kunnen achterhalen waar een afbeelding vandaan komt, vragen we je om een beetje geduld en begrip als we de bron niet direct kunnen vinden. We zullen in elk geval direct actie ondernemen nadat we een melding hebben ontvangen. We willen benadrukken dat dit platform geen winstoogmerk heeft of commerciële doeleinden nastreeft. Het is een plek waarop we activiteiten delen die in Leek en omgeving worden georganiseerd. We ondersteunen de organisatoren door een extra platform te bieden waarop ze hun activiteit kunnen promoten in een overzichtelijk overzicht.